SOCIAL MEDIA

RUNEBERGINTORTTU MIKROSSA

sunnuntai 2. helmikuuta 2020
~ ** Tämä on osa SUNNUNTAI SAPUSKAA-postaussarjaa. Sunnuntait olen tässä sisustuspainoitteisessa lifestyleblogissa pyhittänyt siis ruualle ja resepteille! ** ~

Tänä vuonna on tullut syötyä luvattoman monta Runebergintorttua, mutta onhan ne vaan niin hyviä ja maistuvat kahvin kanssa taivaallisille. Tähän mennessä olen syönyt vaan kaupan Runebergintorttuja mutta nyt halusin kokeilla itse jotain helppoa versiota ja ajattelin että voisikohan Runebergintorttuja tehdä mikrossa? 

No tottakai voi! :D 

Helppo runebergintorttu

Maailman helpoin runebergintorttu

Runebergintorttu mikrossa

 RUNEBERGINTORTTU MIKROSSA
2kpl torttua Teema-kahvikupeissa (pienempi kuin muki)

1,5 rkl vehnäjauhoa
1 rkl mantelijauhoa
1 joulupipari murskattuna
1,5 rkl mantelirouhetta
1/3 tl leivinjauhetta
1,5 rkl sokeria
1,5 rkl maitoa
0,5 tl kardemummaa
1,5 rkl voisulaa
 karvasmanteliaromi/ rommiaromia

Sekoita kaikki ainekset keskenään. Laita taikina ne mikronkestäviin mukeihin (itse käytin Iittalan Teema-kahvikuppeja). Laita mikroon noin 1,30 -2,00 min ajaksi (mikrosta riippuen), teholla 700W. HUOM! Älä paista liian kauan, palavat ainakin meidän mikrossa nopeasti.

Anna jäähtyä.

Koristele vadelmahillo nokareella ja tomusokerikuorrutteella.



Nappaa tästä siis helppo ja nopea resepti keskiviikkona vietettävään Runeberginpäivään! :) 




 ♡♡♡


SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •


Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)