SOCIAL MEDIA

KUKKIVAA KUKKAPAKETTi (+YSTÄVÄNPÄIVÄN ALENNUSKOODI)

sunnuntai 16. helmikuuta 2020
*tämä ei ole kaupallinen yhteistyö vaan tyytyväisen asiakkaan ylistys ilman minkäänlaista korvausta

Ystävänpäivänä näitte kuvissani kauniin kukkakimpun. Se saapui minulle juuri sopivasti muutamaa päivää ennen ystävänpäivää. Se ei ollut mikä tahansa kimppu vaan ammattilaisten kokoama ja osa kestotilausta jonka tein viikko sitten. Tästä edespäin saan uuden upean kukkakimpun joka toinen viikko ilostuttamaan päiviäni.

Mistä tässä on oikein kysymys?





















Muutama viikko sitten näin eräässä lehdessä pienen vinkin tai mainoksen missä kerrottiin että voit tilata kukkalähetyksen kotiin vaikka joka viikoksi. Mainos iski tässä vallitsevassa surun keskellä suoraan sydämmeen ja tuollainen palvelu tuntui juurikin siltä mitä tässä elämäntilanteessa tarvitsen. Mikä olisikaan parempaa kuin että saan upean kukkakimpun kotiin kuljetettuna enkä itse tarvisi tehdä muuta kuin nauttia kukkien tuomasta onnesta ja ilosta.

Kyseessä on siis Kauhajoella toimiva Kukka-Aroset Ky, jotka tarjoavat kukkapaketteja kestotilauksena asiakkaille ympäri Suomea Kukkivaa-nettisivujen kautta. Kukkivaa-kukkapakettiin ammattilaiset valitsevat juuri kauden kauneimmat kukat, joista voit koota yhden ison tai useamman pienemmän kimpun. Pakettiin kuuluu myös tiedot kukkien nimistä sekä tietysti hoito-ohjeet. Ensimmäiseen pakettiin sinulle toimitetaan myös laadukkaat kukkasakset helpottamaan kukkien hoitoa. Asiakas saa itse määritellä kuinka usein kukkapakein haluaa kerran viikossa esimerkiksi kerran kuukauteen. Tilauksen voi perua koska tahansa tai perumatta koko tilausta voi jättää kukkapaketteja välistä helposti nettisivujena kautta. Maksat vain toimitetuista kukkapaketeista.

Kuvassa näkyvä ensimmäinen tilaamani kukkapaketin kimppu on nimetty Säteeksi kevättä lupaavien auringonsäteiden kunniaksi. Se sisältää muun muassa valkoisen ruusun, kaksi proteaa, magnolianoksan ja kuivattuja pellavia.

Kuten sanottu tämä ei ole mikään mainos tai kaupallinen yhteistyö vaan tyytyväisen asiakkaan ihastunut ylistys palvelulle. Kukkakimppu teki minuun niin suuren vaikutuksen että haluan jakaa tätä iloa mitä itse ainakin tästä palvelusta olen saanut! Parastahan tässä on se että kestotilaus ei sido sinua mihinkään ja saat itse päättää koska kukat haluat. Kukkia ei pääse valitettavasti itse valitsemaan, mutta jo tämän ensimmäisen kimpun perusteella voin melkeinpä sanoa etten itse osaisi yhtä hienoa kimppua edes itse valite. Seuraavia kimppuja siis innolla odotellessa :)



VINKKI! Ystävänpäivän kunniaksi Kukkivaa tarjoaa ensimmäisen kukkapaketin tilaajille kukat puoleen hintaan arvokoodilla IGKUKKIVAA vielä tämän päivän ajan! 




♡♡♡




SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •

2 kommenttia :

  1. Ihania kuvia Ida ja ihan tosi kaunis kimppu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon!♡ Kauniista kimpusta helppo ottaa kauniita kuvia :) Ihanaa sunnuntaita sinulle!

      Poista

Ilahduta minua kommentilla! :)