SOCIAL MEDIA

KURKISTUS MAKUUHUONEEN MUUTOKSEEN

sunnuntai 28. huhtikuuta 2019
Upeeta sunnuntaita! Pääsiäinen oli yhtä viilettämistä paikasto toiseen ja tekemistä riitti joka päivälle mutta tämä viikonloppu ei tosin yhtä pitkä vapaa ollut mutta olen kyllä ottanut oikein rennosti nauttien auringosta eilen lähes koko päivän takapihalla.


Kevät ja aurinko on aktivoinut sisustus- ja puutarhainspikseni aivan uusiin svääreihin ja rakastan tätä hieman jopa maanista olotilaa jollain kierolla tavalla - ainakin niin kauan kun saan säilyttää yöuneni! :D Sisustusinspiraatio on kytenyt koko talven ja suunnitelmat muuttuneet lennosta ja kaikenlaista ollut mielessä mutta nyt nekin alkavat selkiintyä pikku hiljaa. 

Makuuhuonehan koki jo pienen pienen muutoksen tässä aiemmin keväällä, josta inspailinkin muun muassa tässä postauksessa*. Muutoksia makuuhuone tosiaankin koki eikä inspikset jääneet vain haaveiksi vaan kuten kuvasta näkyykin :)

Muutokset lähti siitä että makuuhuoneesta purin seinältä vanhan avohyllyn ja hankin sen tilalle uuden Tove Frankin - taulun sekä vanha nojatuoli sai väistyä ihanan mustan riikinkukkotuolin tieltä! Seinälle ripustin mustan seinävalaisimen.

Muutos makuuhuoneessa jäi vielä kesken mutta siitä lähtivät oikeastaan pyörät pyörimään ja ajatukset rullaamaan! Tarkoitus olisi vielä siirtää makuuhuoneesta pois vanha valkoinen lipasto ja sen tilalle ehkä tuoda makuuhuoneeseen meidän musta Hemnes-vitriini.

Vaikka en ollut edelliseen sisustukseen mitenkään tyytymätön niin halusin kuitenkin vähän jotain uutta ja vaihtelua. Tässä kuva vielä vanhasta sisustuksesta.



Mitäs pidätte muutoksesta? 

HOT or NOT?


Nyt kahvikupponen ja ulos pesemään terassia, heippa! :D




SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •


Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)