SOCIAL MEDIA

OPERAATIO VARASTOHUONE TAKAISIN VIERASHUONEEKSI

torstai 2. toukokuuta 2019
Hauskaa toukokuun alkua!
Ihana herätä toukokuuhun. Rakastan kesää mutta on tämä kevät kyllä ihan huippu aikaa ja joskus tuntuu että kevät ja kesän odotus onkin sitä ihaninta aikaa vuodessa :) Koko huhtikuun ollaan saatu nauttia toinen toistaan kauniimmista ja lämpimistä päivistä ja tänään vihdoin tulee vähän vettä. Ei siksi että pitäisin kovasti sateesta vaan ajattelen sen enemmänkin niin että luonto tarvitsee vettä niin että kaikki kasvit saavat lisä boostia. 

Työhuone

Vierashuone

Sänkykatos

Harmaa sateinen päivä onkin mitä mainioin päivä sisustella tai ainakin suunnitella sisustusta sisällä. Tai no jos ihan rehellisiä ollaan niin tänään kannattaisi pestä ikkunat mutta jätetään ne kesäkuun sateisille päiville kun suurin siitepölykausi ohi ;D

Vierashuone on taas jäänyt ihan hunnigolle ja se tarvisi ehdottomasti hieman taas huomiota. Se on jännä juttu että heti kun tuntuu ettei sisustus siinä huoneessa toimi niin se muuttuu murto-osa sekunnissa varastohuoneeksi :D

Olen alkanut jostain syystä miettiä että pitäiskö tuo kiinteä kaapisto purkaa kokonaan pois. Jotenkin se on tuntunut alusta asti hieman turhalta ja se tuntuu aina olevan hieman tiellä ja sanelevan liikaa miten sisustus huoneessa pitää rakentaa. Kaappi ei tietenkään ole tyhjä vaan täynnä tavaraa, joten sen purkaminen tarkottaisi sitä että kaapin sisältö olisi integroitava jonnekkin muualle. Mutta siitäkin minulla on jo pieni ajatus miten tämänkin ongelman ratkaisen.

Haluaisin myös maalata vierashuoneen seinät uudelleen, se ei olisi pakollista mutta jos kaapiston poistan niin sitten huone pitäisi ainakin maalata - mikä oiva tekosyy! :D Ajatuksena olisi maalata kalkkimaalilla, koska rakastan sitä utuista tunnelmaa mikä kalkkimaalista tulee!

Huonekaluja huoneessa ei siis olisi tarkoitus kovin paljoa vaihtaa koska tykkään niistä kaikista edelleen mutta ehkä vähä järjestystä voisi tarvittaessa muuttaa ja seiniä maalata ja sillä tavalla tehdä huoneesta taas kiva ja houkutteleva ja ennen kaikkea toimivampi. Sinne olisi myös tarkoitus tuoda jokin sopiva huonekasvi ja ehkä hankkia uusi matto. Vierashuoneeseen olisi myös kiva hahmotella jokinlainen hylly seinälle ja ehkä kehystää muutama valokuva.


VIERASHUONEEN SISUSTUSSUUNNITELMA YHTEENVETO

*seinien maalaus kalkkimaalilla
*kiinteän kaapin purku
*huonekalujen uudelleen järjestely
*uusi matto
*huonekasvi, ehkä palmuvehka
*hyllykkö
*kehystettyjä valokuvia


 Sellaisia suunnitelmia vierashuoneeseen tällä kertaa! En malttaisi odottaa että saisin jotain aikaiseksi, mutta hiljaa hyvä tulee. Huomenna tapahtuu jännittäviä juttuja kun haetaan kotiin yksi uusi huonekalu (ehkä instagramin ehdin huomenna jo hieman paljastamaan että mitä) ja sen myötä kalustekaruselli ja myös vierashuoneen sisustusideat päästään toteuttamaan!
Kivaa torstai-iltaa sinne <3




SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)