SOCIAL MEDIA

PALUU ARKEEN JA HELMILILJOJA

maanantai 1. huhtikuuta 2019
Heillurei ja terveiset Egyptistä!

Viime viikon lopulla palattiin kotiin mutta muutama päivä on mennyt jonkinlaisessa jet lagissa. Mies joutui aamulla lähtemään töihin mutta itsellä arki alkaa onneksi vasta huomenna :) 

Kun lähdettiin reissuun täällä oli vielä ihan talvi mutta nyt on jo iso pihan lumista sulanut ja en voi melkein uskoa että meidän etupihan sora-osuus on jo ihan sula! Siitä innostuneena talvikengät lensivät kaappiin tennareiden tieltä :D se on kevät nyt!










Eli on ollut ihanaa palata rakkaaseen kotiin ja kevät alkaa hiipiä myös sisustukseen. Kevät tekee myös sen että tekisi ihan hirmusti mieli kurvailla Plantageniin ostamaan kaikenmaailman kasveja ja kukkasia. En vielä ole ehtinyt Plantageniin mutta kauppareissulla en voinut vastustaa kiusausta ja ostaa helmililjoja. Olisi tehnyt mieli ostella myös kasa narsisseja mutta maltoin vielä mieleni.

Kevät auringonsäteet saavat myös haaveilemaan kasvihuoneesta. Varsinkin kun katselee esimerkiksi Uuden Kuun Emilian kasvihuoneprojektia niin saa oikein sukat pyörimään jalassa innostuksessa. Itse en tarvisi kovin suurta, se voisi olla sellainen ihan pienikin mutta ehtona minulle olisi se että sen rungon pitää olla musta. No, kasvihuonetta tai ei aina voi haaveilla.

Kesvihuoneinnostukseni voisin tosin kohdentaa vaikka meidän etupihan kuistiin joka tarvisi ehdottomasti pienen päivityksen mutta en ole vielä oikein keksinyt että mitä...Kahvit siis naamariin ja ideoimaan.


Onko siellä muita kevätfiilistelijöitä tai ikuisia kasvihuonehaaveilijoita? :D



SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •


Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)