SOCIAL MEDIA

TALONPOIKAISVITRIINI JA UUSI TYÖPISTE OLOHUONEESSA

maanantai 10. kesäkuuta 2019
Mahtavaa maanantaita!
Taas uusi viikko edessä. Mieli halajaisi jo kovasti lomalle (juurihan mä olin lomalla! :D ) mutta sinne kesälomaan on vielä monta viikkoa. Pitäisin kyllä mielelläni näin kesäkuussa lomaa, onhan tämä alkukesä vaan niin ihanaa aikaa <3 Varsinkin nyt kun säätkin vielä ovat hellineet.
En tiedä mikä ihmeen sisustusmania minuun on tänä keväänä iskenyt. Se on tuttu tunne mutta se tuntuu monen vuoden hiljaiselon jälkeen hyvin hassulta olla taas niin innoissaan ja inspiroitunut sisustusjutuista - ja puutarhajutuista! Me saatiin nimittäin kasvihuone pystyyn vihdoin lauantaina!

Viikonloppuna sain myös valmiiksi vihdoin myös tämän uuden kulman kotona valmiiksi.
 Olohuoneen sisustus

Talonpoikaisvitriini

Olohuoneen sisustus 

Tietokonepöytä

Työpiste sisustus

Vanhat huonekalut 

Talonpoikaisvitriini

Talonpoikaiskaappi

Vanha vitriinikaappi

Työpisteen sisustus

Talonpoikaiskaappi

Astiat vitriinikaapissa

Talonpoikaisvitriini

Aikaisemmin keväällä meille muutti ihana vanha talonpoikaisvitriini. Olen sellaisesta haaveillut jo jonkin aikaa ja sitten onnellisesti hieman vahingossa löytyi meille oikea yksilö. Kaapin paikka oli heti selvä että se tulee tuohon eteisaulan olohuoneen puoleiseen kulmaan, pianonurkkausta vastapäätä. Päätin heti alussa että maalaan kaapin sisäosan valkoiseksi, jotta nurkkaus ei olisi niin pimeä ja tavarat tulisivat vitriinissä paremmin esille. Se oli kyllä ehkä paras päätös! Olen yleensä vanhojen huonekalujen kanssa hieman varovainen mutta tässä kohtaa se vaan teki kaapista vielä kauniimman.

Vitriiniin pääsi kaikki ihanat Iittalan ja Arabian astiat sekä kauniit marokkolaisastiat sekä maljakoita ja kynttilöitä. Alahyllylle sovitin myös meidän tulostimen kivasti piiloon, mutta kuitenkin lähelle tietokoneita.

Talonpoikaisvitriinin myötä lähti kotona käyntiin aikamoinen sisustuskaruselli. 
Kaapin tieltä muutti musta tuunattu Ikean Hemnes - lipasto makuuhuoneeseen,  johon juurikin halusin lisää mustaa

Vitriinin kaveriksi näin sieluni silmin parhaaksi kaveriksi ehdottomasti tuon meidän ruskean vanhan klaffipöydän, josta tuli meidän uusi työpöytä/tietokonepöytä. Kauan meidän tietokoneet olivat ns. vierashuoneessa mutta kyllä se tuntuu luontevimmalta että ne ovat tuossa olohuoneen kupeessa.

Tykkään kun kotona on jonkinlainen ilmoitustaulu tai vastaava mihin voi laittaa juurikin kalenterin sekä muita tärkeitä ajankohtaisia asioita ja sellaisen halusin työpisteen yläpuolelle. Meiltä löytyi vanha maalattu korkkitaulu mutta se ei värinsä puolesta oikein sopinut, joten keksin maalata sen kehykset mustaksi ja korkkiosan tapetoin samalla Sandberg Tapettien Emma - tapetilla, mitä myös muualla eteisaulassa (kts. täältä!*) ja olohuoneen pianonurkkauksessa (kts. täältä!*)!


 Nyt olen vihdoinkin niin tyytyväinen koko olohuone-eteisaula kompleksiin! Kaikki on just eikä melkein ja puutarhasta keräämäni syreenikimput kruunaavat kauneudellaan ja tuoksullaan koko tilan!




SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •



Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)