SOCIAL MEDIA

JOULUN TUNNELMA ALKAA ETEISESTÄ

tiistai 3. joulukuuta 2019
Kolmas päivä joulukuuta ja ajatella että tasan kolme viikkoa enään jouluun! Ihan käsittämätöntä :)

Aika rankka syksy takana mutta kaikesta huolimatta tai ehkäpä juuri sen takia se on mennyt tosi nopeasti ja ihmettelen että kohta on jo yksi suosikki pyhistäni, eli joulu. Tänä vuonna joulu ei tosin ole enää entisensä vaikka perinteet muuten pysyisivät samana. Yksi osa meitä puuttuu mutta on perheeseen tullut kuitenkin uusikin jäsen - pieni karvapallo Urho pitämään testosteroni tasot meidän muijavoittoisessa perheessä aisoissa <3

joulu sisustus

Joulu koti

Joulu sisustus

joulu koristeet

Joulun sisustus 2019

Joulun sisustus 2019

Joulu sisustus

Joulun sisustus 2019

Joulukoti

Kovasti olen jo alkanut joulua fiilistelemään ja olen yrittänyt joulua ripotella jo ympäri kotia. En paljoa mutta juuri omalla tavallani sopivasti ja käytännön läheisesti. 

Nyt kun tuulikaappi sai pienen ilmeen kohennuksen syksyn aikana niin oli kiva tuoda vähän joulua jo sisäänkäyntiin. Pieni valkoinen paperitähti, männyn oksa maljakkoon ja kaunis lyhty pattereilla toimivalla kynttilällä sai jo tosi kivan tunnelman aikaan ja ilahduttaa nyt joka kerta kun astuu sisään. 

Ehkä pitäisi viritellä sinne joku joulutuoksu vielä että kaikki aistit saisivat aistia joulun tunnelmaa kun astuu sisään kotiin. Pitääkin ehkä vähän perehtyä asiaan, jos vaikka sellaisen voisi tehdä itse? :)


♡♡♡


SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)