SOCIAL MEDIA

PAPERITÄHDET - TÄMÄN JOULUN YKKÖSKORISTE

keskiviikko 4. joulukuuta 2019
Oletteko samaa mieltä että tämän vuoden ehdoton ykkös joulukoriste on paperitähdet? Vai onko se vaan illusio omassa somekuplassani? :D Oli tai ei niitä saa ostettua kaupoista valmiina vaikka minkälaisia mutta niitä voi myös helposti itse askarrella! Itsekkin innostuin niitä taittelemaan vanhoista kartonginpaloista ja tapetin jämistä.


Tänään pääsin omani vihdoin ripustamaan omat tähteni ympäri kotia - eikös olekkin kauniita?

koristeet kaapin ovessa

paperitähti tapetista

olohuoneen joulu sisustus

joulu sisustus

joulu sisustus

DIY-paperitähdet

paperitähden taittelu

DIY-paperitähdet

DIY-paperitähdet

 joulukoristeet

joulu sisustus

Pienemmät DIY-tähdet ripustin talonpoikaisvitriinin oveen pieneen kolmen tähden ryhmään ja isoimmat DIY-paperitähdet ripustin olohuoneen nurkkaan, joka oli niille lähes ilmi selvä paikka! 

Tässä jopa mietin että pitäisikö ne ihan jättää sinne joulun jälkeenkin? Ne toistavat nimittäin niin kauniisti olohuoneen värejä ja kuoseja sekä tykkään kun ne toistavat tuota pyöreää muotoa mitä muutenkin meillä sisustuksessa. House Doctorin -paperitähtihän ruskean kaapinkin ovessa on siinä nyt ollut kesät talvet koska minusta se on vaan niin kaunis ja sopii siihen. No, mutta katsotaan sitä sitten myöhemmin mihin lopputulokseen tulen. Ja ainahan mielipidettä voi muuttaa :D


Mitäs piditte paperitähdistäni ja oletteko jo itse taitelleet näitä suosittuja paperitähtiä? :) 


♡♡♡


SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)