SOCIAL MEDIA

VÄLIPÄIVÄT UUSISTA KUVAKULMISTA

lauantai 28. joulukuuta 2019
Voi että näitä leppoisia päiviä. Tai kaikenlaista tekemistä on ollut mutta suurimmaksi osaksi aika leppoista. Jouluruuat ovat tältä joululta syöty ja eilen palattiin jo arkeen - anoppilan pizza- / texmex perjantaihin! Tänäänkin olisi luvassa ravintolaruokaa äidin ja tädin kanssa. Eli ihan ihan normiruokaan ei vielä olla palattu, mutta pikku hiljaa... ':)

Joulu 2019

Joulu 2019

Joulu sisustus

Joulusisustus 2019

Mini Cobbler valaisin

Globen Lightning

Globen Lightning

Joulu sisustus

Sandberg wallpaper Emma

Joulu sisustus

Joulu sisustus

Joulu 2019

Skandiboho sisustus

Postauksen kuvituksena kodin joulusisustusta vähän eri kuvakulmista kuin normaalisti. Sitä jumittuu helposti juuri niihin omiin suosikki kuvakulmiin ja unohtaa vähän kaikki muut. Tällä kertaa yritin napsia vähän eri kulmista kuin normaalisti. Joulusisustus saa meillä olla nyt ainakin Uuteen vuoteen saakka, tai ehkä silloin kuusi saa lähteä.

Mitään muuta uutta ei sinäänsä kuitenkaan tapahtunut sisustuksessa muuta kuin keittiöön hankin joululahjaksi itse itselle tuon ihanan Globen Lightning Mini Cobbler - valaisimen <3 Haaveilin siitä jo viime jouluna mutta pukki ei sitä tuonut joten nyt otin kohtalon omiin käsiini :D


Mitäs pidätte uudesta keittiön valaisimesta - eikö se olekkin söpö kuin pieni karkki?



♡♡♡


SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •

2 kommenttia :

  1. Oi, onpa teillä ihanan tunnelmallista ja söpö kuusi!<3
    Muutenkin ihanan levollinen tunnelma tässä postauksessa!<3
    Ida Kotona kaupungissa -blogista
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi kiitos paljon! :) <3 Tunnelma onkin joulun tärkein elementti ja kiva kuulla että olemme sen luonnissa onnistuneet. Meillähän ei kovin paljoa ole joulukoristeita mutta niillä vähälläkin olemme pystyneet luomaan hyvän tunnelman, se oli mukava kuulla! :)

      Poista

Ilahduta minua kommentilla! :)