SOCIAL MEDIA

KESKIVIIKON SOHVAPÖYTÄ-PROJEKTI KUULUMISET

keskiviikko 15. elokuuta 2018
Lankkupöytä



Ei vitsi ollaan jo puolessa välissä viikkoa ja kohta on taas viikonloppu - jee! Tosin muutama päivä pitäisi vielä tsempata. Seuraavaksi viikonlopuksi ei taidakkaan olla mitään suunnitelmia, mikä tuntuu ihan kivalta pitkästä aikaa. Vaikka kaikenlaista kyllä pitäisi tehdä, muun muassa siivota mutta imuri tosin sanoi viime viikolla itsensä irti sopimuksensa ja joutui huoltoon (onneksi oli vielä takuuta!) - mikä harmin paikka :D

Olen tässä tehnyt pieniä muutoksia blogissa ja vanha blogi poistunut kokonaan käytöstä ja sen myötä tuli hieman ongelmia linkkien kanssa.Niitä olen yrittänyt korjailla parhaani mukaan mutta jossakin saattaa vielä esiintyä bugeja, pahoittelen sitä. Kerro ihmeessä jos seuraaminen ei onnistu tai muuta niin yritän korjata asian.

Meidän olkkarin sohvpöytä-projekti (mistä kerroin muun muassa täällä*) etenee muuten aika kivasti! Kesäloma oli ja meni mutta nyt asia on saanut tuulta purjeiden alle ja nämä saattakin olla ehkä vikat kuvat olkkarista vanhojen tarjotinpöytien kanssa. Lähipiiristä kun löytyi sattumalta yksi 6m pitkä vanhan riihen lattialankku. Olisi sieltä löytynyt myös yli 100v. raakalankkuakin mutta tämä lattialankku tuntui paremmin sopivan tähän projektiin. Siinä oli sellainen kiva patina ja jotenkin tuntui että jos tämä projekti jotenkin menee mönkään niin ei mene haaskaksi se hieno raakalankku. Mies on ahkeroinut pöydän nikkaroimisen kanssa jo monta iltaa että voipi olla että se on valmis jo viikonloppuna!

Vaikka en useinkaan suosi vanhojen pintojen käsittelyä mutta tämän pöydän kanssa ajattelin sitä hieman sävyttää, mutta ajattelin ensin kokeilla ylijäämä palaan ennen kuin päätän mitä teen.Kuvissa näkyvistä vanhoista tarjotinpöydistä en aio vielä ainakaan luopua. Tykkään niistä kuitenkin edelleen, mutta vaihtelu virkistää.


Nyt pitäisi vielä muutama päivä tsempata. On se rankkaa tämä lomalta paluu :D
Kivaa keskiviikkoa!







SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •




Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)