Mies on meillä se joka harrastaa tuota kokeilevaa keittiötä ja tämä onkin yksi sen tuotoksia. Tämä resepti on monen eri reseptin muokkaaminen meille sopivaksi ja kokeilemalla hyväksi havaittu.Ei ehkä ihan diettiruokaa, mutta oikein makoisaa! ;)
VALKOSIPULI-KATKARAPUPASTA (n. 4 annosta)
5rkl oliiviöljyä
5kpl valkosipulinkynttä
1tl chilijauhetta (voi myös käyttää tuoretta)
1pkt kirsikkatomaatteja
suolaa
oreganoa
persilijaa / basilikaa
katkarapuja (maun mukaan, mitä enemmän sen parempi)
n. 7 pastakiekkoa (keitä 10min)
Paista pilkotut valkosipulit ja chilijauhe öljyssä. Lisää hetken päästä puolitetut kirsikkatomaatit. Mausta (suola +yritit). Lisää lopuksi sulatetut katkaravut ja kuumenna öljyseos nopeasti. Katkarapuja ei saa alkaa paistaa vaan nopea kuumennus että lämpenevät. Muuten jäävät sitkeiksi. Lisää lopuksi keitetty pasta ja sekoita. Ripottele päälle basilikanlehtiä.
Näin on nopea arkiruoka valmis tai miksei viikonlopun valkoviinilasillisen kaveri valmiina! :)
SEURAA BLOGIA
Nam! Katkarapupasta on ihan mun lemppari, ajattelin juuri tänään taas pitkästä aikaa kokkailla sitä :) Tämän postauksen näkeminen vahvisti himoa :D
VastaaPoista- Johanna
www.psneverstopsmiling.com
Nonii jess heti pasta kiehumaan ja katkaravut pannulle! :D makoisia pastahetkiä!
Poista