SOCIAL MEDIA

KEITTIÖREMPPA HAAVEITA JA INSPIRAATIOTA

sunnuntai 21. lokakuuta 2018
Olen tässä kesästä saakka hieman aina sivulauseissa maininnut sekä viimeeksi viime viikolla postailin taas vähän sisustushaaveitani ja to do -listoja ja kerroin että haaveilen keittiön pintarempasta. Lupasin myös tehdä näistä haaveista ihan oman postauksen, joten täältä pesee! :D

Pienen budjetin keittiöremppa

Tämä on siis lähtökohta. Ihan kiva, mutta pikku hiljaa alkaa nähnyt parhaat päivänsä. Keittiöllä on tänä vuonna jo 10v. synttärit, joten kyllähän sen elämisen voi aavistaakin näkyvän. Keittiötä ollaan hieman freesattu pintarempalla jo vuosien varrella muun muassa välitilanlaatat olemme maalanneet kun muutimme taloon ja olisiko 3 vuotta sitten keittiönkaappien ovet saivat maalin pintaansa. Mutta nyt alkavat maalipinnatkin olla tiensä päässä. 

 Tämä minun keittiön pintaremppainnostus on voimistunut vain koko ajan varsinkin kun eräs paikallinen keittiöfirma on avannut verkkokaupan, mistä pystyi helposti katsomaan mitä haluaisi tilata ja mitä se jäisi maksamaan. Mutkia remppainnostukseen tuo tietenkin raha ja aika. Ja ehkä se mieskin :D mutta mies kuitenkin varovaisesti näytti jo vihreätä valoa ehdotukselleni, mikä tietysti on jo puoli voittoa! :D (+ järkyttävä tuuletus!)

Keittiöremppa suunnitelma

Koko remppa olisi siis tarkoitus tehdä pienellä budjetilla ja mahdollisimman paljon itse. Kaapit ja koko keittiön sijoitus on kuitenkin toimiva ja ovat vielä hyvässä kunnossa, joten niitä ei tarvitse vaihtaa. Ajatuksena olisi siis vaihtaa vaan kaappien ovet hyvin yksinkertaisiin mattavalkoisiin oviin sekä yksinkertaisiin vetimiin. Tasot vaihdettaisiin yksinkertaisiin harmaisiin. Liesituulettimen vaihtaisin myös tuollaiseen "piipulliseen".  Kuulostaa varmaan aika perusjutuilta ja jopa ehkä hieman tylsältä? Jujuna tämän perustylsän kanssa olisikin avohyllyt ja välitilan ratkkaisu. Eli yhdet yläkaapit poistettaisiin ja tilalle laitettaisiin avohyllyt. Välitilanlaatat poistattaisin ja avohyllyseinän laatottaisin tiiliseinän näköisillä laatoilla ja vesipiste seinämään ajattelin laatoitusjäljitelmä laminaattilevystä voisi olla oiva valinta. Eli ihan perustylsän pohja maustettaisiinkin juuri seinien materiaali- ja sävyvalinnoilla ja sitten ihan piensisustuksella.

Yksityiskohdissa haluaisin tuoda kontrasteja; vanhaa ja uutta esim. vanhoja lasiesineitä, ehkä vähän jotain etnistä twistiä marokkolaistarjottimilla, puuta leikkuulaudoissa ja muissa keittiötarvikkeissa, mustaa keramiikkassa ja valuraudassa.
Pysyttekö vielä mukana ajatuksenjuoksussani? :DTittiditiiditiii jotain tällaista siis oli mielessäni:Keittiön remontti suunnitelma pienellä budjetilla.

Tämä kuva on vaan suuntaa-antava kuva eikä siinä kaikki pidä ihan paikkaansa tai ole juuri sitä mitä haluaisin mutta siitä pystyy ehkä vähän hahmottamaan mitä pienellä pintarempalla haluaisin saada aikaiseksi.Mitäs olette mieltä? :D

SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)