SOCIAL MEDIA

TAKAPIHAN TERASSI VALMIINA KESÄÄN

sunnuntai 19. toukokuuta 2019
Kesäistä sunnuntaita!
Viikonloppu on mennyt lähe tulkoon vain ulkona häärätessä. Iho punoittaa, nenä täynnä siitepölyä ja päänahassa multaa :D mutta näiden säiden takia olen valmis antamaan senkin anteeksi. Tästä se kesä tästä alkaa <3

Terassin sisustus
  
Ruukkupuutarha

Terassikasveja


Terassin sisustus
 
Patio

Ihana ilma aiheutti sen että tuli pakottava tarve vihdoin kantaa terassikalusteet ulos terassille. Muilla ne on varmaan ollut jo pääsiäisestä mutta kylmän jakson takia ne jäi meiltä vielä varastoon. Niiden roudaaminen sieltä varastosta kun ei ole mikään helppo juttu. Mutta tämä viikonloppu oli täydellinen ajankohta.

Pation kalustus on jo muutaman vuoden vanha mutta pidän siitä niin paljon! Tykkään siitä että ollaan saatu meidän takapihasta tosi kiva ja kutsuva. Se on kesäisin kuin toinen olohuone ja vietetäänkin siellä tosi paljon aikaa. Sohva on Ikean Äpplarö ja bambukalusteet ovat Tine K:lta. Aurinkovarjot ovat Ikeasta ja toinen balivarjo on Zocohomelta.

Päästiimpä myös grillaamaan ja syömään ulkona nyt viikonloppuna ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Miten se grilliruoka maistuukin kaikessa yksinkertaisuudessaan niin hyvältä? :D Ollaan myös niin tyytyväisiä rakentamaamme kesäkeittiöön! Se on kyllä ollut ihan super hyvä ja toimiva. Viime vuonna Jyskistä ostettu ruokailuryhmä on myös lunastanut kaikki odotukset olemalla kestävä, helppohoitoinen mutta kuitenkin kaunis!

Kun terassikalusttet olivat paikoillaan huristelin suorinta tietä hakemaan kesäkukkia ruukkuihin. Ne tuovat niin paljon kodikkuutta. Meidän patio on eteläseinällä, joten se on todella kuuma ja paahteinen paikka mihin aurinko paistaa iltamyöhää lukuunottamatta, joten kasvit on valittava sen mukaan. Hyviksi havaittuja kasveja paahteiselle paikalle on muun muassa pelargoniat, muratit ja heinäkasvit. Terassillamme vihtynee myös pikkusyreeni ja oliivipuu ruukussa. Tällä kertaa istutin myös kivikkokasveja ruukkuun. Katsotaan miten ne viihtyvät.

Nyt kun terassi on valmiina kesään niin seuraavaksi tartutaan varmaan kasvimaan kimppuun. Siellä pitääkin tyhjentää kasvulaatikoita ja tehdä perustukset kasvihuoneelle seuraavaksi- jeejee! :) 



SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)