SOCIAL MEDIA

TAKAPIHAN LOUNGE

maanantai 16. heinäkuuta 2018
Bambukalusteet


Terassin sisustus


Tine K bambukalusteet


Terassin sisustus


Bambupöytä

Laventeli ruukussa

Indiska

Riipputuoli


Zocohome

Terassin 'sisustus' on muotoutunut vuosien varrella mutta nyt tuntuu oikeasti että se on nyt sitä mitä haettu. Sellainen selkeä mutta rento oleskelutila. Haluaisin kyllä sinne ehkä enemmän kasveja mutta koska olen vähä onneton puutarhuri niin terassilla täytyy olla vain sellaisia juttuja jotka kestävät ääriolosuhteita :D

Terassin sisustus on sekoitus Ikeaa ja Tine K:ta. Ikean Äpplarö-sarjaan kuuluva ruskea sohva on ollut meidän ensimmäisiä hankintoja tälle terassille ja tykkään siitä edelleen tosi paljon. Tosin vasta tänä kesänä ymmärsin ottaa sohvasta kaksi istuinmoduulia pois, niin että siitä tuli kulmasohvan sijaan ihan yksinkertainen sohva! Näin se minusta istuu paremmin kokoanisuuteen.

 Ikean Äpplarö sohvan lisäksi terassillamme on Tine K:n bambukalusteet; kaksi nojatuolia, sohvapöytä sekä aurinkotuoli. Kuten arvata saattaa  aurinkotuoli on minun ja Hemmon lemppari. Mutta ehkä se ihan ultimate feivöritti on kuistin riippukeinu. Siinä on niin rentouttavaa keinua!

Haaveena olisi vielä tehdä jonkinlainen seinämä näköesteeksi mihin voisi ripustaa valonauhoja kesäöihin mutta se ei onneksi ole tämän päivän asia tai edes välttämätön. Ehkä ensi kesänä? Montakohan kesää olen tätäkin projektia jo lykännyt? :D

Takapihan terassista tai patiosta tai miksi sitä nyt kutsua niin on muodostunut ihan ykköspaikasi minulle kesällä. Ei tartte lähteä etelään kesällä kun meidän terassi ajaa saman asian, ja vieläpä aika paljon edullisemmin. Uima-allas tosin puuttuu mutta nopeasti sitä hilpasee sisään suihkuun vilvoittelemaan näillä helteillä!

Nyt pitääkin rientää jo sinne nauttimaan joka sekunti näistä helteistä.
Ihanaa maanantaita! <3






SEURAA BLOGIA

• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)