SOCIAL MEDIA

VARASTOHUONEESTA TAAS VIERASHUONEEKSI

perjantai 6. heinäkuuta 2018

Vierashuoneen sisustus

Sänkykatos




 Vierashuoneen sisustus


Vierashuoneen sisustus


Työhuoneen sisustus





Työhuoneen sisustus


Vierashuone tai vieras-/työhuone on meillä vähän sellainen ylimääräinen huone siinä mielessä että sinne kertyy aina vähän kaikenlaista - tiedätte sellainen varastohuone minne viedään kirppisvaatteet tai pahvilaatikot odottamaan parempia aikoja? Minne ne sit unohtuu pitkiksikin ajoiksi :D 

No nyt viikonloppuna kun saatiin pitkästä aikaa vieraita niin oli taas syy raivata varastohuone takaisin vierashuoneeksi. Ja voi vitsi miten kiva tämä huone onkaan nyt kun sen näkee pitkästä aikaa kaiken rojun keskeltä. Voi kun tykkään tästä sisustuksesta! Se on hauska ja leikkisä ja mikä parasta koko sisustus on lähes tulkoon toteutettu kirpputorilöydöillä tai muuten vaan secondhand tuotteilla. 

Vanha liinakaappi, arkku ja hetekasänky puisilla päädyillä ovat paikalliselta kirpputorilta ja vanha komeronovi, josta tehty tietokonepöytä on vanhemmiltani. Tyynyillä vuorattu hetekasänky oli kyllä ihana löytö mutta nyt se toimii kyllä enemmän Hemmon sänkynä kuin vierassänkynä.  Tietokonepöydän jalat ovat Ikeasta. Ne on ostettu kauan sitten mutta olivat muutaman vuoden varastossa (onneksi en antanut pois!) ja nyt pääsivät taas uudelleen käyttöön. Mattokin on todella vanha ja muistaakseni ostettu edelliseen kämppään.

Sängyn yläpuolella meillä on roikkunut jo pitkään männynoksa, johon olen ripustanut valon ja kaikenlaisia tähtiä, koriste lintuja ja paperipalloja. Näin sellaisen aikoinani Annon sisustuskuvassa ja ihastuin täysin ja tein oman versioni siitä meille. Se roikkui ensin meidän makuuhuoneessa, sitten olohuoneessa ja viimenään löysi paikkansa vierashuoneesta.

Löytyykö muiltakin ns. 'varastohuonetta' ? :D




SEURAA BLOGIA

• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)