SOCIAL MEDIA

PYÖREÄN PÖYDÄN PIPARITALKOOT

perjantai 7. joulukuuta 2018
Kivaa Itsenäisyyspäivän jälkeistä perjantaita!
Tuliko valvottua ja katseltua Linnanjuhlia? Itse katselin kättelyt mutta sen jälkeen menin kyllä petiin. Pukuloisto oli taas kaunis mutta en löytänyt itselleni ehdotonta suosikkia mutta täysmustat puvut minusta erottuivat erityisen kauniisti ja elegantisti kaikkien värikkäiden seasta.

Keittiön jouluinen sisustus

Keittiön jouluinen sisustus


Keittiön jouluinen sisustus

Keittiön jouluinen sisustus

Keittiön jouluinen sisustus

Piparitalkoot

Keittiön jouluinen sisustus

Joulupipareita joululahjaksi

Itsenäisyyspäivä meni muuten aika rauhallisissa merkeissä kotona ja intouduin leipomaan pipareita kun luin monesta paikasta että juurikin Itsenäisyyspäivä on se päivä kun niitä perheissä leivotaan. En ole moneen vuoteen niitä leiponut ja yllätyin positiivisesti miten nopeaa ja hauskaa se olikaan. Olen varmaan viimeeksi leiponut pipareita kun olen tehnyt piparkakkutaloa ja siitä on ehkä jäänyt sellainen muistikuva että se on sotkuista ja aikaavievää :D Valitettavasti ei jäänyt eilen aikaa niitä koristella mutta ehkä tänään tai viikonloppuna siihenkin löydän (sotkemis)aikaa.

Olen niin onnellinen nettikirpparilta lähes ilmaiseksi löytämästäni vanhasta pyöreästä pöydästä! Siitä on tullut ihan suosikkini ja se on niin kaunis ja olenkin taas intoutunut ottamaan kuvia keittiöstä - mitä en ole pitkiin aikoihin tehnyt koska keittiö on tuntunut jotenkin rumalta. Pöytä antoi kivan piristysruiskeen ja kaikki näyttää taas paljon kivemmalta. Pöytä on toiminut arjessakin oikein hyvin ja mahdutaan siihen erinomaisesti syömään. Hemmokin tykkää kun pääsee "omalle paikalleen" vanhalle puusohvalle ilman että selkä osuu aina pöytään. Nyt pöytä pääsi heti tosi toimiin leipomisen suhteen ja suoritui tehtävästä erinomaisesti :D 

Tänään on mennyt aika pitkälti kotioloissa koska autoni on atomeina autotallissa niin en kovin pitkälle kotoa ole päässyt. Mutta taidan nauttia tästä "pakollisesta kotoilusta" täysin rinnoin koristelemalla niitä pipareita, paketoiden joululahjoja ja nauttien kynttilöistä ja takkatulesta :)


Ihanaa perjantaita siis kaikille <3
Onko teilläkin jo leivottu pipareita tai mikä oli teidän suosikkipukunne eilisissä Linnanjuhlissa? :)



SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle • 

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)