SOCIAL MEDIA

PYÖREÄN PÖYDÄN RITARIT

keskiviikko 28. marraskuuta 2018
Saanko esitellä meidän uuden ihanan keittiön pöydän!
Valehtelematta en ole ikinä miettinyt että meille tulisi pyöreä pöytä keittiöön mutta nyt meillä sellanen kuitenkin on ollut viikonlopusta saakka ja olen aika tyytyväinen! :) Ihmettelen että miksi en ole keksinyt sitä aikaisemmin? Meillä on sisustuksessa muutenkin paljon pyöreitä muotoja joten pyöreä pöytä on toisaalta aika luonnollinen jatkumo keittiössä.

Antiikkipöytä

Antiikkipöytä

Vanha pyöreä pöytä

Vanha pyöreä pöytä

Pyöreä pöytä keittiössä

Vanhat huonekalut

Keittiön sisustus

Iso pöytä oli kyllä kätevä mutta sen verran harvoin kuitenkaan meillä on niin paljon vieraita syömässä että pitäisi mahduttaa kaikki samaan pöytään niin ajateltiin miehen kanssa että jos joskus vaihdetaan pöytää niin vaihdetaan pienempään. Vaihdolla ei kuitenkaan ollut mikään kiire. Mutta niin kuin yleensä kirppisjutuissa käy niin silloin kun ei tarvisi niin löytää jotain mitä ei voi olla ostamatta. Niin tälläkin kertaa ja jostain kummasta törmäsin vahingossa nettikirpparilla tähän vanhaan ruskeaan pyöreään pöytään, josta pyydettiin vain vaivaiset 5€! Siis 5€ - voiko tämä olla todellista!? Pöytä on vanha, ehkä 60-70-luvulta, ja ilmoitukseen oli annettu kuva ja mitat. En ollut silloin kotona mittaamassa mutta olin melkeinpä varma että kyseessä on sellainen pienempi sivupöytä tai sohvapöytä kun kerran noin halvalla lähtee. Kotiin päästyäni mittasin tietysti heti ja totesin että korkeus sama kuin ruokapöydäässämme. Eihän siinä sitten muu auttanut kun heti sopia nouto :D Ajattelin että vaikka pöytä ei olisikaan sopiva niin se kannattaisi kuitenkin hakea ja myydä sitten itse eteenpäin jos ei ole hyvä.

Uusi vanha pyöreä pöytä vanhus antoi keittiölle kivaa uutta ilmettä ja pikafreesauksen. Tämä saikin minut entistä enemmän haaveilemaan keittiörempasta ja että pitäisikö sitten kuitenkin valkoisten sijaan hankkia harmaat keittiönkaappien ovet koska voi taivas miten hyvältä tuo tumman ruskea pöytä näyttää harmaata keittiötä vasten! Vanhat valkoiset tuolit sopivat hyvin sen ympärille ja vanha puusohvakin sopii olemaan omalla paikalla. Vielä pitäisi ehkä miettiä joku matto pöydän alle ja ehkä vaihtaa valaisin (haaveilen jo uudesta valaisimesta 😍)


Voi että miten tyytyväinen olen kirppislöytööni minkä mieskin hyväksyi mukisematta. Kerrankin loistava muutos melkein ilmaiseksi :)


Ihanaa iltaa teille kaikille <3




SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •


2 kommenttia :

Ilahduta minua kommentilla! :)