SOCIAL MEDIA

ADVENTIN ASETELMAT - JOULUKUKKA-ASETELMA KUISTILLE

sunnuntai 13. joulukuuta 2020

 ~* Adventin asetelmat - juttusarja *~

Postaussarjassa esittelen kivoja ennen kaikkea helppoja asetelmia kasveista ja kasvienosista jokaisensa adventtisunnuntaina jouluun saakka.


Hyvää kolmatta adventtia ja Lusianpäivää!

Kolmantena adventtina kuisti sai oman yksinkertaisen mutta niin ihanan runsaan ja rönsyilevän joulukukka-asetelman jouluruususta, murateista ja hyasinteistä sekä luonnon antimista. Väripilkkuina kolme lasikynttilää adventin kunniaksi 🕯🕯🕯



JOULUKUKKA-ASETELMA KUISTILLE

jouluruusu
2 murattia
3 hyasinttia
sammalta , puolkukan varvut ja männynoksia
(HUOM!saa kerätä vain maanomistajan luvalla)
kuivia heiniä
puutarhamultaa
ruukku/astia/kattila/pata

Koristeet
paperikuuset
lasikynttilät

Laita padan pohjalle multaa. Asettele jouluruusu, muratit ja hyasintit sopiville paikoille ja lisää multaa tarvittaessa. Asettele sammaleet mullan päälle kauttaaltaan koko pataan. Asettele puoluakan varvut ja männyn oksat asetelmaan tuomaan runsautta. Pitkät heinät asettelin padan takareunalle tuomaan korkeutta. 

Minusta asetelma näytti näin jo oikein kivalta mutta koristeeksi voi laittaa vaikka tonttuja tai paperikuusia kuten minä ja asetella muutama lasikynttilä antamaan väriä ja valoa.



Oletko avannut jo päivän joulukalenterin luukun? Siellä helppo ja nopea pika-lusianpulla ohje, joten käy ihmeessä nappaamassa resepti talteen!**


♡♡♡


SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)