SOCIAL MEDIA

PERINTEISET JOULUHERKUT UUDISTETTUNA - JOULUTORTUT DELUXE JA PIPARIPIILOT || Joulukalenterin luukku 18

perjantai 18. joulukuuta 2020

 Tervetuloa avaamaan joulukalenterin 18 luukkua! Tänään luukun takaa paljastuu uudenlaiset tavat valmistaa joulutorttuja ja pipareita!

Itse en ole joulutorttujen suurin ystävä (en tykkää oikein lehtitaikinasta) mutta kyllä minä niitä syön jos tarjotaan. Näin kuitenkin kerran jo vuosia sitten erään ystäväni laittavan sinihuomejuustoa hillon kanssa torttuihin, enkä sen jälkeen ole juuri torttuja halunnut tehdä perinteiseen tapaan. Tykkään itse kuitenkin suolaisista herkuista enemmän ja mikäs sen herkullisempaa kuin yhdistää suolainen ja makea!

Nämä reseptit on tehty sinihomejuustolla, koska se on oma suosikkijuusto mutta miksei tähän kävisi myös vuodenjuusto. Hillonkin voi valita oman maun mukaan.

joulutorttu

joulutortut sinihomejuustolla

JOULUTORTUT DELUXE

1pkt valmis lehtitaikinalevyjä

sinihomejuustoa

viikunahilloa

Sulata lehtitaikinalevyt pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Leikkaa levyt kahtia neliön muotoisiksi paloiksi.Laita keskelle torttu nokare sinihomejuustoa ja viereen reilu teelusikallinen viikunahilloa.

Taittele reunat halutessasi.

Paista uunissa pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

Suloisen suolaiset tortut valmiina ampaisemaan suuhun!


piparipiilot

SINIHOMEJUUSTO-PIPARIPIILOT

1pkt valmis piparitaikinaa

sinihomejuustoa

omena-hillahilloa / appelsiinihilloa

Sulata piparitaikina pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Kauli sen jälkeen taikina kevyesti jauhotetulla alustalla levyksi. Leikkaa taikinasta neliön muotoisia paloja. Nosta palalle nokare sinihomejuustoa sekä noin teelusikallinen hilloa. Pyöritä rullalle, jätä saumakohta alas ja painele reunat kunnolla kiinni.

Paista uunissa pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Itse pidin uunissa noin 10min (pakkauksessa pipariohjeen mukaan pitäisi olla noin 5min). 

NAM! 


piparipiilot


Eilen paketointiin joulukalenterin luukussa joululahjoja - käy kurkkaamassa helpot ja halvat paketointi ideat! **


♡♡♡


SEURAA BLOGIA

• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •



Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)