Tervetuloa avaamaan joulukalenterin 18 luukkua! Tänään luukun takaa paljastuu uudenlaiset tavat valmistaa joulutorttuja ja pipareita!
Itse en ole joulutorttujen suurin ystävä (en tykkää oikein lehtitaikinasta) mutta kyllä minä niitä syön jos tarjotaan. Näin kuitenkin kerran jo vuosia sitten erään ystäväni laittavan sinihuomejuustoa hillon kanssa torttuihin, enkä sen jälkeen ole juuri torttuja halunnut tehdä perinteiseen tapaan. Tykkään itse kuitenkin suolaisista herkuista enemmän ja mikäs sen herkullisempaa kuin yhdistää suolainen ja makea!
Nämä reseptit on tehty sinihomejuustolla, koska se on oma suosikkijuusto mutta miksei tähän kävisi myös vuodenjuusto. Hillonkin voi valita oman maun mukaan.
JOULUTORTUT DELUXE
1pkt valmis lehtitaikinalevyjä
sinihomejuustoa
viikunahilloa
Sulata lehtitaikinalevyt pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Leikkaa levyt kahtia neliön muotoisiksi paloiksi.Laita keskelle torttu nokare sinihomejuustoa ja viereen reilu teelusikallinen viikunahilloa.
Taittele reunat halutessasi.
Paista uunissa pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
Suloisen suolaiset tortut valmiina ampaisemaan suuhun!
SINIHOMEJUUSTO-PIPARIPIILOT
1pkt valmis piparitaikinaa
sinihomejuustoa
omena-hillahilloa / appelsiinihilloa
Sulata piparitaikina pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Kauli sen jälkeen taikina kevyesti jauhotetulla alustalla levyksi. Leikkaa taikinasta neliön muotoisia paloja. Nosta palalle nokare sinihomejuustoa sekä noin teelusikallinen hilloa. Pyöritä rullalle, jätä saumakohta alas ja painele reunat kunnolla kiinni.
Paista uunissa pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Itse pidin uunissa noin 10min (pakkauksessa pipariohjeen mukaan pitäisi olla noin 5min).
NAM!
Eilen paketointiin joulukalenterin luukussa joululahjoja - käy kurkkaamassa helpot ja halvat paketointi ideat! **
♡♡♡
SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogjungle •
Lähetä kommentti
Ilahduta minua kommentilla! :)