SOCIAL MEDIA

HELPPOJA PAKETOINTI IDEOITA || Joulukalenterin luukku 17

torstai 17. joulukuuta 2020

Joulukalenterin luukusta 17 paljastuu ideoita joululahjojen paketoimiseen!

Rakastan paketoimista ja tehdä paketeista nättejä mutta laittamatta niihin kuitenkaan kovin paljoa rahaa ja tykkään kierrättää koristeita ja naruja. Lahjapapereissa suosin yksinkertaisia joko täysin yksiväristä ruskeata tai ruskea pohjaisia kuviopaperieta mitä saa ihan tavallisista marketeista. Käytän myös välillä myös sanomalehtiä lahjapaperina. Lahjanaruna tykkään käyttää lähes aina juuttinarua. Koristeet lahjoissa teen yleensä kaikesta sellaisesta mitä löytyy jo kotoa tai jämäpapereista.

Tässä hieman maistiaisia tämän vuoden paketoinneista ja zero waste-ajattelulla toteutettuja koristeita pakettien päälle! Nämä koristeet ja juuttinarut voi myös kierrättää ja käyttää uudelleen.


paketointi ideoita


WC-PAPERIHYLSY ENKELI

paketointi ideoita

Saat tehtyä helposti näyttävän enkelikoristeen wc-paperihylsystä, kuumaliimalla ja juuttinarusta. Yksinkertainenkin paketti näyttää hetkessä paljon kauniimalta. Enkelin voi halutessaan myös spraymaalata ja se sopii mainiosti myös joulukuusen koristeeksi!

Ohje enkelin tekoon löydät blogin INSTAGRAMISTA** tai blogin FACEBOOK-sivuilta**


JUUTTINARUKUUSI + KUIVATTU APPELSIINIVIIPALE

paketointi ideoita

paketointi ideoita

Sitomalla narun paketin ympärille eri tavoilla saa aikaan kivoja kuvioita - kuten tässä juuttinaru sidottu kuusenmuotoiseksi. Koristeena käytin myös yhtä kuivattua appelsiiniviipaletta.

Kuivatut appelsiiniviipaleet ovat monikäyttöisiä; ne voi käyttää uudelleen tai ripustaa vaikka joulukuuseen.


PAKETTI WRAP

paketointi ideoitapaketointi ideoita

Pakettiin saa helposti uutta ilmetta käärimällä lahjapaperi paketin päälle uudella tavalla. Tässä käärin paketin tuollaiseksi taskulliseksi wrapiksi ja kiedoin juuttinarun ympärille. Lahjapakettikorin saa kivasti aseteltua taskun sisään.

Ohje enkelin tekoon löydät blogin INSTAGRAMISTA** tai blogin FACEBOOK-sivuilta**


KUIVATUT OMENAVIIPALEET 

paketointi ideoita

Kuten appelsiinista niin omenaviipaleista saa kauniita pakettikoristeita kuivaamalla niitä. Kauneimmat viipaleet jäävät tietysti punaisista jouluomenoista. 

Kuivatut omenaviipaleet ovat monikäyttöisiä; ne voi käyttää uudelleen tai ripustaa vaikka joulukuuseen.


PIPARMINTTUTANKO SYDÄN

paketointi ideoita

Viime vuodelta ylijääneet piparminttutangoista sai valtavan hienot sydämmet liimaamalla ne kuumaliimalla yhteen ja sitomalla sydän keskelle pakettia juuttinarun avulla. Nimikortin liimasin paperiliimalla keskelle sydäntä näyttämään kenelle paketti on osoitettu <3


PAPERITÄHTI PAKETOINTIPAPERIN JÄMISTÄ

paketointi ideoita

Paketista saa erityisen näyttävän tekemällä paperitähden paketin päälle! Tämänkin tähden tein ylijäämä papereista, mitä tulee kun paketoi. 

Ohjeen paperitähden tekoon löydät TÄÄLTÄ!**


KARTONKI RUSETTI

paketointi ideoita

Kun lahjapaperi loppuu, rullan alla on yleensä pala ruskeaa kartonkia. Sitä käytän todellä usein hyödykseni koristeissa ja tällä kertaa kartongista syntyi kaunis rusetti paketin päälle. Rusetin teet helposti leikkaamalla suorakaiteen muotoisen palan kartonkia ja taittelemalla sen tuollaiselle haitarille. Sido rusetti keskeltä ja avaa haitareita molempiin suuntiin ja muotoile rusetiksi. Kiinnitä juuttinarulla tai kuumaliimalla pakettiin.


paketointi ideoita

Minusta paketointiin ei pidä eikä kyllä kannatakkaan laittaa ihan hirveesti rahaa eikä ostaa uutta. Niin kuin näkyy, aika pienillä jutuilla saa tosi kivan näköisiä paketteja!


paketointi ideoita


Kuudennestatoista kalenterin luukusta pääsit näkemään miten teet kivan tupsukranssin villalangoista!**
 

♡♡♡


SEURAA BLOGIA

• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi  • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)